2012-04-05 06:55:11• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - a végletek embere lett

Napi horoszkóp április. 5-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Kevés az ideje, de azt okosabban kellene eltöltenie. Vagy talán inkább oktalanabbul. Kevésbé a célt hajszolva, inkább meg kellene tanulnia meglátni azt, ami mellett nem lehet elmenni. Hogy épp akkor marad le, ha rohanva rohan.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Talán a tavasz teszi, hogy egyre vidámabb. Fontos is, hogy megőrizze optimista életszemléletét, hogy az életnek mindig a szép oldalát lássa. Ha folyton a veszteségekre összpontosít, akkor nem látja, amit nyerhetne.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Figyeljen jobban az egészségére! Már régóta bujkálhat önben valami, és csak arra vár, hogy ön túlhajszolttá, idegessé és legyengültté váljon. Ne adjon esélyt a bajnak, erősítse testét-lelkét sporttal, jó ételekkel, vidámsággal!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A közelmúltban változás állt be az életében, kapcsolataiban, környezetében. Ne fogja fel tragikusan. A változás az élet része, s a bölcsek úgy tartják, hogy semmit sem veszíthetünk el, csak ami nem is tartozik hozzánk igazán.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ha nem fogalmazza meg pontosan az elvárásait, akkor jó úton van affelé, hogy egyben le is mondjon róluk. A megfogalmazásnál is jobb azonban az elképzelés. A teremtő álmodozás. Révüljön, merengjen, álmodjon jövőt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Amit tegnap még megcáfolhatatlan igazságnak gondolt, mára már esetleg csak bolondos illúzió. De azért nem foszthat meg senkit ettől az illúziótól. Főleg akkor, ha szerelemről van szó. Bánjon óvatosan a szavakkal!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Talán senki sem éri önt utol a türelem erényében, most azonban még önt is kihozhatják a sodrából. A világ felszíni jelenségeinek túlértékelése helyett gondoljon inkább arra, ami jó. Egy álma most megvalósítható lehetne!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A munkahelyi sikerekért most jobban meg kell küzdenie, mint azt az utóbbi időszakban megszokta. Ne keserítse el a kihívás, a végén még örömét is leli az erőpróbában. Olyan tehetségét használhatja, amiről eddig sejtelme sem volt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Szerettei is észrevehették, hogy változásokon megy keresztül az utóbbi időben. Már nem puszta fogadkozás az elhatározása, valóban mély, gyökeres változások zajlanak lelkében. Azért figyeljen jobban oda az egészségére is!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Kisebb-nagyobb megrázkódtatások érhették a közelmúltban, de most már kezd feltárulni ön előtt az értelme is. A tudatosan átélt szenvedés pedig nagy öröm forrása lehet. Élvezze a repülést, amit ez a tapasztalat nyújt önnek!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Pénzügyi téren lassan, de biztosan siker koronázza a tevékenységét. Most sokat javíthat azon a bizonyos mérlegen. Legyen azért meggondolt a jövőbeli terveit illetően, ne kövesse el még egyszer a régi hibákat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön a végletek embere lett: hol túl kemény, és szigorúságával mindenkit elijeszt magától, és akkor végleg bezáródik önmagába. Máskor meg túl laza, hajlékony, sodródó, és bármire hajló. Az arany középutat kellene megtalálnia.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: